Met wie ga ik dan in zee?

Een aantal jaren geleden ben ik zelf gescheiden. Uit ervaring weet ik wat het is om het scheidingsproces door te gaan en wat hier allemaal bij komt kijken. Je gaat voornamelijk door op doorzettingsvermogen en adrenaline. Je weet soms echt niet meer waar je moet beginnen. Er zijn vooral veel vragen waar je graag antwoord op wil hebben en het liefst zo snel mogelijk.

De impact op kinderen

Ik heb twee dochters die, ondanks dat zij er niet om hebben gevraagd, vanzelfsprekend ook veel hebben meegekregen van het scheidingsproces. Denk hierbij aan co-ouderschap, loyaliteit naar de ouders, verhuizing en financiële veranderingen. Dat is vaak niet wat je wil of voor ogen had. Aan de andere kant ontkom je er niet aan omdat iedere keuze die je als ouders maakt ook impact heeft op het leven van de kinderen.

Nieuwe mogelijkheden in de toekomst

Het heeft me uiteindelijk veel gebracht. Niet op het moment zelf, maar naarmate de tijd vorderde ontstonden er ook weer mogelijkheden in deze onzekere tijden. Een voorbeeld hiervan is dat ik er mijn vak van heb gemaakt om mensen te begeleiden tijdens het scheidingsproces. Mijn oudste dochter werkt als vrijwillig buddy voor Villa Pinedo waarbij zij kinderen kan ondersteunen die een scheiding doormaken of hebben doorgemaakt.

Op dit moment leef ik samen met mijn huidige partner. We zijn getrouwd en samen vormen we een samengesteld gezin met vijf kinderen.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Ondanks dat scheiden doorgaans niet op het verlanglijstje staat van velen is het belangrijk om het proces zo bewust mogelijk door te maken. De keuzes die je maakt, al dan niet in de emotie, kunnen veel impact hebben op de toekomst.

Mijn jarenlange werkervaring bij grote bedrijven in de arbeidsbemiddeling, financiële, juridische en zakelijke dienstverlening zorgt ervoor dat ik mijn klanten op zowel privé als zakelijk vlak kan begeleiden. Ik sta mijn klanten bij van a tot z gedurende misschien wel één van de moeilijkste periodes uit het leven. Ik sta nergens van te kijken, ben open, recht door zee en hanteer een hoge kwaliteit van dienstverlening. Dat geeft rust, vertrouwen en zekerheid.